Antena 3 CNN Actualitate Social Gheorghe Piperea profețește vaccinarea forțată contra variolei maimuței. "Prostificare, apartheid și iobăgie"

Gheorghe Piperea profețește vaccinarea forțată contra variolei maimuței. "Prostificare, apartheid și iobăgie"

Gheorghe Piperea este de părere că se va ajunge la vaccinarea forțată contra variolei maimuței. Deocamdată în vizor se află doar membri comunităţii LGBTQ.

gheorghe piperea
Ce se întâmplă dacă recenzorul nu te găseşte acasă. Gheorghe Piperea: "Să vedeți atunci bârfe, delațiuni. Mi s-a pus mintea pe bigudiuri" Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Marian Ilie
22 Iun 2022   •   22:29

Avocatul Gheorghe Piperea crede că membrii LGBTQ riscă să fie vaccinați cu forța contra variolei maimuței, dacă focarele existente se extind. Primii care recomandă vaccinarea sunt britanicii, însă Piperea spune că nu e exclus ca recomandarea să devină obligație la nivel mondial.

"Nebunia vakseenării cu orice preț depășește barierele impenetrabile ale corectitudinii politice. Britanicii “recomandă” înțeparea bărbaților homo sau bisexuali contra variolei maimuței. O să apară un val de hate și discriminare similară cu cea de pe vremea HIV - SIDA (cine nu știe despre ce e vorba, să pună mâna și să vadă Philadelphia, cu Tom Hanks în rolul principal).  

Rămâne de văzut cine va da curs din proprie inițiativă “recomandării” - nu mai e doar despre mândria afișării unei orientări sexuale, ci despre devoalarea unei realități “explicate” de OMS ca fiind cauza variolei maimuței: relațiile sexuale ocazionale și cu multipli parteneri. Deci, chestii care nu se afișează nici măcar la psiholog. Din nefericire, această motivație “științifică” seamănă ca picăturile de cu clișeul de pe vremea HIV - SIDA. Oricum, marii științifici din tagma lui Arafat nu explică de ce și cum boala ar trece la heterosexuali… Oengeurile care ar fi trebuit să apere pe toată lumea de discriminare, inclusiv pe ne-vakseenați, nu vor avea aliați contra acestei noi discriminări.", susţine Gheorghe Piperea într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Avocatul consideră că "recomandarea se va transforma rapid în obligație", iar statul "va trebui să identifice destinatarii injecției". Iar aici, se va folosi de multitudinea de informaţii din lumea digitală, ceea ce va duce în opinia lui Gheorghe Piperea la "regres cognitiv (prostificare) și apartheid și iobăgie".

×
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close