Antena 3 CNN Actualitate Social Gabriela a aflat, chiar înainte de Evaluarea Naţională, că boala ei a recividat: "Toate visele ei au fost anulate"

Gabriela a aflat, chiar înainte de Evaluarea Naţională, că boala ei a recividat: "Toate visele ei au fost anulate"

Gabrial Fogaş, o adolescentă în vârstă de numai 15 ani, părea că a învins o boală nemiloasă, însă acum, înainte de Evaluarea Naţională, a aflat că boala a recividat.

gabriela fogas
Gabriela a aflat, chiar înainte de Evaluarea Naţională, că boala ei a recividat: "Toate visele ei au fost anulate" Sursa foto: Facebook | Alina Florentina în grupul Împreună pentru Gabriella
de Georgiana Adam    |    13 Iun 2023   •   19:21

Gabriela Fogaş a aflat în anul 2021 că suferă de o boală extrem de gravă, însă cu ajutorul familiei, a prietenilor şi a celor care o cunosc, s-a luptat pentru viaţă, fiind operată de patru ori până în prezent.

"Haideți să mai dăm o mâna de ajutor Gabrielei! Boala ei a recidivat, acum, în momentul în care ea trebuia să dea Testarea Națională pentru admiterea la liceu. Toate visele ei au fost anulate în urma unui control periodic, unde medicii au descoperit o nouă tumoră în spatele tiroidei", a scris Alina Florentina în grupul de Facebook Împreună pentru Gabriella.

Acum, familia şi prietenii au cerut ajutor pentru ca Gabriela să poată lupta în continuare pentru viaţa ei.

"Gabriela, în vârstă de doar 15 ani, este o tânără luptătoare, care se confruntă cu o boală nemiloasă Cancer – Sarcom Ewing. În ciuda tuturor obstacolelor, ea nu renunță și continuă să lupte cu toate forțele pentru a-și recăpăta sănătatea. Familia ei este alături de ea în această luptă grea și își dorește să o vadă din nou zâmbind și fericită. Sarcomul Ewing apare de obicei în os, fiind o formă rară de cancer de oase. Gabriela a primit cumplitul diagnostic în urmă cu doi ani, în 2021, a fost operată în Timișoara de două ori, iar în urma ultimei intervenții chirurgicale, medicii au stabilit că are nevoie de recuperare în străinătate. De la începutul anului 2022, Gabriela, alături de părinții ei se află în Italia, la Clinica San Matteo Pavia. Pe parcursul anului 2022, Gabriela a mai trecut prin două operații de extirpare a tumorilor și luni întregi de chimioterapie și radioterapie, după care, la finalul anului a revenit în țară, urmând să se întoarcă în Italia doar pentru controalele periodice. Din păcate, în luna mai, în urma controlului periodic s-a detectat o nouă tumoră în spatele tiroidei.

Momentan Gabriela se află în Italia unde a început un nou tratament chimioterapeutic. Vindecarea și șansa la viață a fetei depind, din păcate, de bani, tratmentul fiind foarte costisitor.

Fiecare donație și fiecare gest de solidaritate contează în această luptă pentru viață. Haideți să fim alături de Gabriela și să o ajutăm să învingă această boală! Fie ca dragostea și speranța să o însoțească mereu în această călătorie dificilă.

Citește întreaga poveste, aici: https://www.sperantapentruromania.ro/cause/fogas-gabriela/

Cei care doresc, pot dona în conturile: RO41INGB0000999905647513 (Lei) | RO51INGB0000999911808870 (EUR) | RO28 BREL 0005 5106 6841 0100 ( REVOLUT). Titular cont Fogaș Zoltan", se mai arată în postarea de pe Facebook.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close