Antena 3 CNN Actualitate Social Fusese în pelerinaj la Sfânta Parascheva și se întorcea acasă. La un moment dat a ațipit. Când a deschis ochii, mai multe persoane îl priveau insistent

Fusese în pelerinaj la Sfânta Parascheva și se întorcea acasă. La un moment dat a ațipit. Când a deschis ochii, mai multe persoane îl priveau insistent

o_1bsgp5n9cq086rc1h6h1utl1bim8.jpg
15 Oct 2017   •   22:46

O femeie a fost transportată la spital după ce a suferit răni uşoare în urma unui accident rutier care a avut loc duminică după-amiază pe raza localităţii Budăi.

Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a declarat pentru AGERPRES că un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bacău, a aţipit la volan în timp ce se deplasa spre localitatea Sârca, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autovehicul care circula regulamentar.

Băcăuanul ar fi stat toată noaptea de sâmbătă spre duminică la rând pentru a se închina la racla cu moaştele Cuvioasei Parascheva.

În urma impactului, autovehiculul lovit s-a răsturnat pe şosea, iar pasagerul din dreapta şoferului, o femeie, a fost transportată de un echipaj SMURD la spital din cauza leziunilor suferite.

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close