Antena 3 CNN Actualitate Social #EroinaZilei. Își donează ziua de naștere copiilor bolnavi

#EroinaZilei. Își donează ziua de naștere copiilor bolnavi

o_1bm1lakf61vt91vlh1ep81kee1e938.jpg
27 Iul 2017   •   12:23

Alexandra Răureanu își dedică viaţa copiilor bolnavi de cancer. De ani de zile, le este alături în fiecare clipă.

Îi vizitează în fiecare săptămână la spital, încărcată cu daruri, le organizează petreceri sau pur și simplu e alături de ei cu o vorbă bună.

Luni, 31 iulie, Alexandra împlineşte 32 de ani şi vrea să-şi doneze ziua de naştere. Mai exact, să le dăruiască micilor pacienţi de la Institutul Oncologic din Bucureşti, de la Institutul Clinic Fundeni şi de la "Marie Curie", trei petreceri de poveste. A stabilit deja şi temele - două petreceri vor fi cu super eroi, iar una va avea tema Hollywood. Are nevoie însă de ajutorul nostru pentru a aduce fericirea pe chipul acestor copii greu încercați de boală.

”Pe pagina mea de Facebook am pus o listă cu costumele de care mai avem nevoie. Tortul e pregătit. Cred că fiecare dintre noi ne naștem cu un scop și cu o misiune a noastră. Eu mă încarc foarte mult, chiar de la copii. Ei sunt foarte veseli și au un curaj incredibil, o putere fantastică. Dacă vreți să vedeți ce e aceea dragoste, mergegi pe o secție de oncologie pediatrică și vedeți cum se comportă mamele cu copiii și copiii cu părinții. Cred că toți vrem să facem lucruri bune, doar trebuie să ni se spună și e important să găsim o cauză cu care să rezonăm” a spus Alexandra Răureanu la Antena 3.

Sunt de ajutor orice fel de donații: fie costumele, fie bani în contul : RO46RZBR0000060016949927 lei, deschis la Raiffeisen Bank, beneficiarul fiind Asociatia Spitale Curate.


 

×
Subiecte în articol: previziuni
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close