Antena 3 CNN Actualitate Social Doliu în lumea muzicii. A murit la doar 36 de ani

Doliu în lumea muzicii. A murit la doar 36 de ani

o_1cd7rq2gu1fo31a4m19ds15ps3ks8.jpg
11 Mai 2018   •   18:06

Solistul vocal al formaţiei scoţiene de muzică indie Frightened Rabbit, care a fost dat dispărut de familie în urmă cu două zile, a fost găsit mort, informează agenţia DPA care citează un anunţ făcut vineri de poliţie.

Un cadavru descoperit joi seara de poliţia scoţiană în zona Port Edgar, din apropiere de South Queensferry, a fost confirmat ca aparţinând solistului Scott Hutchison.

Hutchison, în vârstă de 36 de ani, a fost văzut ultima oară miercuri ieşind dintr-un hotel din South Queensferry din apropiere de Edinburgh.

Familia sa a declarat într-un comunicat emis prin intermediul poliţiei că este ''complet distrusă'' de această tragedie adăugând că în ultima vreme au existat ''îngrijorări cu privire la sănătatea sa mintală''.

''Ca mulţi alţi artişti, Scott şi-a purtat inima în mânecă, iar acest lucru a fost evident în versurile muzicii sale şi în conţinutul multora dintre mesajele publicate de el în media de socializare'', se arată în comunicat.

''El a fost pasional, elocvent şi carismatic şi totodată una dintre cele cele mai amuzante şi bune persoane pe care am cunoscut. Depresia este o boală cumplită care nu-ţi oferă semne de alarmă sau indicii şi nici nu îţi spune când va pune stăpânire pe tine'', precizează familia solistului.

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close