DIETA. Luni:
Mic dejun: o cană de lapte dulce,un ou şi o felie de pâine prăjită;
Gustare: o prună;
Masa de prânz: o friptură de 150 de grame de carne de pui, curcan sau vită preparată pe grătar sau la aburi, alături de o roşie.
Gustare: jumătate de pară.
Cina: supă de varză, o omletă făcuta dintr-un ou,o felie de pâine prăjită şi 250 de grame de pepene roşu.
DIETA. Marţi:
Mic dejun: un iaurt şi o felie de pâine prăjită;
Gustare: un măr mic
Masa de prânz: salata preparată din 200 de grame de salată verde şi 80 de grame de pepene galben. În plus, mai aveţi voie o felie de pâine prăjită şi 150 de grame de carne de pui;
Gustare: jumătate de pară.
Cina: 150 de grame fileuri de peşte la grătar, salată de fasole verde cu roşii şi o felie de pâine prăjită, scrie Click.