Antena 3 CNN Actualitate Social Dezvăluire incredibilă despre criminalul din Brașov. Înainte de a muri, mama sa i-a spus...

Dezvăluire incredibilă despre criminalul din Brașov. Înainte de a muri, mama sa i-a spus...

o_1ca5sj5cepkp7qk15c119j91lkh8.jpg
03 Apr 2018   •   16:54

Florin Buliga, criminalul care şi-a ucis întreaga familie, soţia şi cei doi copii, la Brașov, le-a mărturisit atât anchetatorilor, cât şi avocatului său, că a fost foarte afectat de moartea mamei sale, pe când el avea 14 ani și jumătate, pentru că aceasta a murit blestemându-l.

Buliga avea 14 ani şi jumătate, iar mama lui 38 de ani, în momentul în care femeia a murit din cauza unei boli incurabile. Înainte însă de a muri, femeia şi-a blestemat unul dintre cei doi băieţi. Pe Florin. Iar el a fost bântuit în permanenţă de cuvintele mamei sale. Ba chiar era convins că şi el va muri tot la vârsta de 38 de ani.

Avocatul lui Buliga, Daniel Diaconu, a spus că îl vizitează o dată la două zile, iar clientul său îi face multe mărturisiri şi abia aşteaptă vizitele sale pentru a putea vorbi şi a se descărca. Bărbatul i-a povestit că soţia lui, Monica, era “un suflet mult mai chinuit“ decât al lui şi că, înainte de a se căsători cu ea, ar fi avut o tentativă de suicid, în 1997, femeia fiind internată la spitalul din Socola. Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, scrie Libertatea.

 

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close