Antena 3 CNN Actualitate Social Cursă nebună cu polițiștii. Șofer fugar, oprit cu focuri de armă

Cursă nebună cu polițiștii. Șofer fugar, oprit cu focuri de armă

o_1cs8f1pmj1e4b1uht1vdk18iu3io8.jpg
14 Noi 2018   •   08:38

Polițiștii craioveni au tras focuri de armă în plină stradă. 

Polițiștii din Craiova au avut mult de furcă aseară, când au urmărit o mașină care n-a oprit la semnalul agenților de la circulație. Scena a început pe Calea București, unde agenții au indicat unei mașini cu numere de Bulgaria să tragă pe dreapta.

În loc să oprească, șoferul a călcat accelerația. A urmat o scenă ca-n filme, cu mașina suspecților gonind și cu poliția pe urmele ei. Oamenii legii au tras focuri de avertisment și în aer, dar și-n mașina respectivă.

Poliţiştii au stabilit că şoferul fugar este minor. Aceștiaau tras şase focuri de armă în aer şi după maşină. Minorul a gonit cu viteză prin oraş şi a făcut mai multe manevre periculoase, până când poliţiştii au reuşit să-l oprească. Şoferul a fugit, însă agenţii i-au prins pe cei doi pasageri care îl însoţeau.

Poliţiştii l-au identificat în această dimineaţă. Are 16 ani și este din localitatea Brebeni, județul Olt. Mașina aparținea bărbatului de 45 de ani, prins de polițiști și încătușat. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere și  încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de cnducere. Minorul este căutat în continuare.

×
Subiecte în articol: cursa politisti sofer focuri
Cele mai noi știri
Parteneri
x close