Antena 3 CNN Actualitate Social Închisoare pe viață pentru Margareta, românca ce a îngrozit Italia: Și-a torturat, incendiat și îngropat prietena! 

Închisoare pe viață pentru Margareta, românca ce a îngrozit Italia: Și-a torturat, incendiat și îngropat prietena! 

Sentință maximă în Italia pentru Margareta Buffa, românca acuzată de uciderea prietenei ei, Nicolera Indelicato, în vârstă de 25 de ani, și ea de origine română.

o_1etgukali10vjrb31742q5ns43b.jpg
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2021   •   10:55

Judecătorii Curții din Trapani (sudul Italiei), au anunțat sentința finală, luni, 1 februarie, la ora locală 17.00, potrivit știridiaspora.ro.
Instanța a dispus, pe lângă pedeapsa cu închisoarea și plata a câte 80.000 de euro cu titlul de daune pentru mama, tatăl și fratelei Nicolettei, prezenți în sală la momentul pronunțării sentinței. Și Margareta a asistat la citirea sentinței prin videoconferință din Închisoarea Agrigento, unde este închisă.

Avocata româncei a declarat că va ataca sentința, întrucât crede în nevinovăția clientei sale. Nu de aceeași părere este și avocatul părții adverse.

„Acum este clar. Margareta este o escortă plătită și a dorit să o implice și pe Nicoletta în ringul ei de prostituție", a declarat Giacomo Frazzitta, avocatul familiei Indelicato.

Cruzime fără margini

Ambele fete erau adoptate din România de familii de italieni și fuseseră prietene ani în șir. Potrivit unor martori, Margareta o folosise pe Nicoletta „ca bancomat”, până când, în cele din urmă, au intrat în conflict și decis să-i ia viața.

Medicii legiști au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara. În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr. Se pare că tânăra era deja moartă când a fost stropită cu benzină şi apoi incendiată. 

Românca a avut și un complice în persoana lui Carmelo Bonetta, care a primit 30 de ani de închisoare după ce și-a recunoscut faptele.

×
Subiecte în articol: Italia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close