Antena 3 CNN Actualitate Social Concluzia unui specialist: „Românii nu ştiu să bea cafea. Americanii au fost cei care au adus zeama lungă, iar noi copiem ce e mai facil”

Concluzia unui specialist: „Românii nu ştiu să bea cafea. Americanii au fost cei care au adus zeama lungă, iar noi copiem ce e mai facil”

<1 minut de citit Publicat la 18:22 05 Feb 2019 Modificat la 18:22 05 Feb 2019
o_1d2v7fdqc173uoi57gi11hk1bda8.jpg

Bogdan Lauric este un specialist în prepararea cafelei. Tânărul din Timișoara arată cum ar trebui, de fapt, să ne bucurăm de aroma cafelei pe care o bem în fiecare zi. 

„Românii nu ştiu să bea cafea. Cafeaua lungă cu lapte nu e cafea. Nu e nici gustoasă, nici sănătoasă. La noi, cafeaua lungă cu lapte este 60 la sută apă, 30 la sută cafea şi restul lapte. Dar românii preferă să fie cât mai mare şi să stea cât mai mult la ţigară. Cu toate astea, americanii au fost cei care au adus zeama lungă, lor le place tot ce e mare. Iar noi copiem mereu tot ce e mai prost şi mai facil. 

Adevăraţii băutori de cafea beau ristretto. Vine de la italieni. Este traducerea de la «deget». Este un espreso cu jumătate din cantitatea de apă. Aşa simţi cel mai bine aroma cafelei”, a spus Bogdan Lauric, potrivit adevarul.ro.

×
Etichete: cafea
x close