Antena 3 CNN Actualitate Social Cod portocaliu de furtună în mai multe zone din țară

Cod portocaliu de furtună în mai multe zone din țară

Cod portocaliu de furtună în mai multe zone din țară
Foto: pixabay.com
26 Aug 2019   •   20:01

Update: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru localităţi din judeţele Maramureş şi Sălaj, valabilă până la ora 20:20. 

Potrivit meteorologilor, în judeţul Maramureş, în Baia Mare, Cavnic, Cupşeni, Cerneşti, Budeşti, Băiuş, Valea Chioarului şi în judeţul Sălaj, în Letca, se vor semnala averse torenţiale care vor depăşi 40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, vijelii şi frecvente descărcări electrice. 

Știrea inițială: Administraţia Naţională de Meteorologie a emis luni o atenţionare nowcasting Cod portocaliu de furtună pentru două localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, valabilă până la ora 19:30. 

Potrivit meteorologilor, în judeţul Bistriţa-Năsăud, în Telciu şi Romuli, se vor semnala averse torenţiale care vor depăşi 40 l/mp, grindină de dimensiuni mici şi posibil medii, vijelii, frecvente descărcări electrice. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, menţionează ANM.

Sursă: Agerpres
×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close