Antena 3 CNN Actualitate Social Procurori: Clubul Colectiv a fost cuprins de flăcări în 10 secunde

Procurori: Clubul Colectiv a fost cuprins de flăcări în 10 secunde

foc.JPG
Foto: icolectiv.ro
04 Noi 2015   •   08:26

Clubul Colectiv a fost cuprins de flăcări în numai 10 secunde. 

 
Aceasta este concluzia procurorilor, după ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din interior şi declaraţiile martorilor audiaţi. 
 
Oamenii au fost pur şi simplu gazaţi, arată şi raportul legiştilor. Şi imaginile arată cum încearcă să iasă din încăperea în flăcări, dar se blochează toţi la uşă.
 
Ora 22.02.01
Potrivit procurorilor, la ora 22 şi două minute, la câteva secunde după începerea concertului, au fost aprinse pentru prima dată artificiile montate pe stâlpul scenei din club, iar acestea au ars 13 secunde. 
 
Ora 22.32.00
Jumătate de oră mai târziu artificiile se aprind din nou. Acestea ard 16 secunde, iar scânteile rezultate în urma arderii sunt orientate direct către stâlpul acoperit cu burete. 
 
Ora 22:32:16
Potrivit anchetatorilor, imediat după ce artificiile s-au stins, buretele de pe stâlp rămâne aprins, iar lumina degajată creşte foarte repede în intensitate acoperind o suprafaţa tot mai mare.
 
Ora 22:32:26
La diferenţă de DOAR 10 secunde, se poate observa cum tavanul clubului dintre scenă şi stâlpul de susţinere arde cu intensitate, iar din acesta să cadă bucăţi incandescente.
 
Ora 22:32:35
Procurorii mai spun că după alte nouă secunde se observă că suprafaţa tavanului care arde creşte foarte repede, flacara devine violentă, iar primele persoane se îndreaptă spre ieşire.
 
Ora 22.33.01
După izbucnirea violetă la flăcărilor, la ora 22.33.01 se văd foarte multe persoane care încearcă să iasă din club. Acestea sunt îngrădămide la ieşirea din club. De asemenea, pe imagini, se observă cum, la această oră, fumul gros curpinsese deja toată încăperea. 

×
Subiecte în articol: Club Colectiv flacari foc
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close