Antena 3 CNN Actualitate Social Cine este tânărul de 21 de ani care a ales să se sinucidă într-un mod înfiorător. Și-a înregistrat chiar și moartea

Cine este tânărul de 21 de ani care a ales să se sinucidă într-un mod înfiorător. Și-a înregistrat chiar și moartea

o_1dfb18m7j1ppd67716c81jf1uhc8.jpg
Foto: Facebook
09 Iul 2019   •   12:32

O sinucidere cumplită îngrozea Aradul. Un tânăr de 21 de ani și-a pus capul pe linie și a așteptat ca trenul să treacă peste el. Și mai înfiorător este faptul că în tot acest timp, studentul și-a înregistrat moartea. 

Potrivit martorilor, băiatul s-a întins pe liniile de cale ferată, cu intenția clară de a se sinucide. În momentul impactului cu trenul, tânărul – care era bine îmbrăcat – avea căşti în urechi şi telefonul pe modul de filmare.

Este vorba de Edi Prodan, un student de la Universitatea de Vest din Timișoara. 

Citiți și Scene înfiorătoare la Arad. Un tânăr a fost decapitat de tren

Mama sa, Diana Prodan, frații săi, Gabi și Norbert, tatăl său, cu toții sunt în stare de șoc după această veste, pentru că nimic nu anunța asta.

Edi a ales să plece din această lume chiar într-un loc în care se juca des în copilărie. „Nu pot să cred. Nu pot să cred că e adevărat și nu pot să cred că ești tu. Ai ales locul de la Podul Roșu, locul unde ne jucam în urmă cu zece ani, când eram copii”, îi scrie unul dintre prietenii din copilărie pe Facebook.

Născut la 22 aprilie 1998, a crescut în Micălaca, a absolvit cursurile Colegiului Național „Vasile Goldiș” din Arad în urmă cu doi ani și mai avea un an pentru a absolvi și cursurile Universității de Vest Timișoara, scrie specialarad.ro.

×
Subiecte în articol: sinucidere
Cele mai noi știri
Parteneri
x close