Antena 3 CNN Actualitate Social Cea mai mare comandă de mici înregistrată la o terasă din București | 1 Mai a fost ziua grătarelor

Cea mai mare comandă de mici înregistrată la o terasă din București | 1 Mai a fost ziua grătarelor

Tradiția conform căreia românii mănâncă mici în ziua de 1 Mai este binecunoscută. A fost coadă la măcelării, iar grătarele au sfârâit în toi încă de la primele ore ale dimineții.

cea mai mare comanda de mici 1 mai
Cea mai mare comandă de mici înregistrată la o terasă din București | 1 Mai a fost ziua grătarelor Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2024   •   23:00

Norocoși au fost cei care au ales să meargă la iarbă verde pentru un grătar. La cele mai populare terase din Capitală, unii au avut de aşteptat nu mai puţin de două ore. Grătarele au sfârâit toată ziua şi în ciuda proviziilor, unele restaurante au rămas fără carne după prânz.

Tot astăzi s-a înregistrat și o comandă record de mici. Nu mai puțin de 350 de mici au fost comandați de un pofticios. 

Cine a vrut să mănânce mici de 1 Mai a trebuit să se trezească devreme. La prima oră a dimineţii, grătarele au fost încinse, iar primii clienţi s au aşezat la coadă încă de la deschidere.

La Ciotoianu în Drumul Taberei, în primele două ore s-au vândut un sfert din micii pregătiţi pentru 1 mai.

De 1 mai, românii comandă de şapte ori mai mulţi mici decât într o zi obişnuită. Preţul mediu pentru o porţie de trei mici este de 25 de lei.

×
Subiecte în articol: 1 mai Ziua Muncii mici cu muştar gratar
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close