Antena 3 CNN Actualitate Social Caz incredibil. Creierul unui copil de 13 ani a fost perforat de un șurub de 15 cm. Ce s-a întâmplat cu băiatul e uimitor

Caz incredibil. Creierul unui copil de 13 ani a fost perforat de un șurub de 15 cm. Ce s-a întâmplat cu băiatul e uimitor

o_1c56hf27r1qpif87b7h10ae4jt8.jpg
Foto: Pixabay.com
31 Ian 2018   •   18:41

Un băiat din Salisbury, Statele Unite este norocos să se afle încă în viaţă după un accident bizar şi înfricoşător în care un şurub de 15 centimetri i-a perforat creierul.

Băiatul în vârstă de 13 ani, îl ajuta pe vărul său să construiască o casă într-un copac, moment în care a căzut, iar o scândură de lemn de 1,5 metri a căzut peste el. Aceasta a rămas fixată din cauza şurubului. 
În urma incidentului, acesta a fost găsit confuz de mătuşa sa care a sunat la urgenţe.

Şurubul nu a perforat doar craniul, ci şi creierul său, intrând în sinusul sagital superior. Vena se găseşte între cele două jumătăţi ale creierului şi scoate sângele din creier, ducându-l spre inimă, iar dacă este spartă, poate rezulta o hemoragie fatală.

"A fost la câţiva milimetri de a sângera până la moarte", a precizat chirurgul.

Pentru a putea fi transportat, paramedicii au fost nevoiţi să taie scândura, dar chiar şi aşa a fost greu de transportat. 

Conform descopera.ro, după şapte ore de la eveniment, specialiștii au reuşit să înlăture şurubul, fiind nevoie de o intervenţie chirurgicală extrem de delicată, care a inclus înlăturarea fragmentelor de os pentru a putea manipula şurubul.
 

×
Subiecte în articol: caz creier baiat
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close