Acolo se produc praline fine din ciocolată belgiană, praline cu aromă de scortişoară şi chiar tablouri din ciocolată sau ciocolată cu aur comestibil de 22 de karate.
Produsele ajung în special la marile hoteluri, dar şi la clienţii care vor să-i surprindă pe cei dragi cu un cadou inedit.
Florin Bălan își amintește cu nostalgie de momentul când s-a hotărât să deschidă în România o afacere dulce.
Creativitatea și originalitatea fac diferența pe piața ciocolatei de calitate. De aceea, Florin Bălan a fost mereu atent la acest aspect.
Maestrul ciocolatier din Sibiu spune că este adeptul calității produsului, așa că investește în angajații săi.
Povestea de succes nu era posibilă fără cei 18 angajaâi care transformă ciocolata în opere de artă.
În prezent, Florin Balan este distribuitor exclusiv pentru România al brandului Celebaut, lider mondial în producția de ciocolată.
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.