Antena 3 CNN Actualitate Social Alexandru Bucur a rămas cu șase copii în grijă, după ce soția lui l-a părăsit. Trăia în condiții mizere până când Gigi Becali a hotărât să îi ajute. La scurt timp, un secret murdar a ieșit la iveală

Alexandru Bucur a rămas cu șase copii în grijă, după ce soția lui l-a părăsit. Trăia în condiții mizere până când Gigi Becali a hotărât să îi ajute. La scurt timp, un secret murdar a ieșit la iveală

Alexandru Bucur a rămas un părinte singur pentru cei șase copii, după ce nevasta lui l-a părăsit. La începtul anului cazul lui Alexandru a devenit public. Locuiau cu toții într-o cocioabă, fără ușă la intrare, în condiții greu de imaginat. Își duceau traiul cu greu, de pe o zi pe alta și la fel de greu se descurcau cu banii, dar și cu lucrurile pe care le cărau, pe rând, în spate.

Alexandru Bucur a rămas cu șase copii în grijă, după ce soția lui l-a părăsit. Trăia în condiții mizere până când Gigi Becali a hotărât să îi ajute. La scurt timp, un secret murdar a ieșit la iveală
foto: Pixabay.com
05 Feb 2020   •   09:55

Potrivit libertatea.ro, unul dintre copii, Andrei, are un handicap locomotor. Spune mereu că ar vrea alte picioare, să nu se mai uite colegii urât la el, atunci când merge la grădiniță. „Să le taie de aici, să îmi pună altele, să mă pot duce la grădiniță fără să se mai uite urât la picioarele mele” spunea puiul de om, despre situația în care se află.

Alexandra, sora lui mai mare, în vârstă de 16 ani a luat locul mamei, de când femeia a plecat. Face de mâncare, curățenie atât cât se poate, merge în vecini după apă, își duce frații mai mici la școală și la grădiniță și gospodărește cât e ziua de lungă. Situația precară în care se află familia nu i-a mai permis să meargă să studieze, așa că s-a lăsat de carte în clasa a 4-a, notează sursa citată. Povestea de viață a lui Alexandru Bucur l-a impresionat profund pe Gigi Becali. Fiind un om cu suflet mare, latinfundiarul din Pipera le-a cumpărat o casă în Văgiulești, le-a adus o mulțime de lucruri necesare, de la mâncare, până la electronice și electrocasnice și chiar veselă.

Deși de plângea de un trai greu cu cei 6 copii, Alexandru Bucur și-a abuzat în repetate rânduri, fiica de 16 ani. Totul s-a petrecut de când mama acesteia a plecat, până în ziua de 23 ianuarie a acestui an. În prezent, copila este consiliată de un psiholog care o ajută să treacă peste traumele pe care le-a suferit.

“La data de 27 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru au fost sesizați cu privire la faptul că, din cursul anului 2019 și până în luna ianuarie a.c., un bărbat de 43 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale, prin constrângere, cu fiica sa, de 15 ani. În urma verificărilor efectuate de poliţiști s-a stabilit faptul că începând cu vara anului 2019 şi până la data de 23 ianuarie a.c., bărbatul ar fi întreţinut raporturi sexuale, în mod repetat, prin constrângere, cu fiica sa”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Gorj.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close