Antena 3 CNN Actualitate Social Gările și șoselele au fost pline de turiștii care s-au întors de la mare. Oamenii au avut de așteptat ore în șir

Gările și șoselele au fost pline de turiștii care s-au întors de la mare. Oamenii au avut de așteptat ore în șir

BeFunky-collage - 2024-07-15T202524.171
Drumul înapoi spre casă le-a dat bătăi de cap şoferilor care s-au întors azi de la mare / sursă foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Iul 2024   •   20:26

Drumul înapoi spre casă le-a dat bătăi de cap şoferilor care s-au întors azi de la mare. Traficul a fost unul infernal, spun oamenii, care au avut de aşteptat şi câte trei ore pentru a parcurge câţiva zeci de kilometri. Peste 100.000 de turişti au fost în acest weekend în staţiunile de la malul mării.

Şoferii au avut de îndurat ore bune în trafic, iar temperaturile uriaşe au îngreunat aşteptarea. De la Constanța și până dincolo de Costinești, circulația a fost bară la bară, pe o distanță de 30 de kilometri. În mod normal, ar fi trebuit parcursă în 40 de minute, însă acum a durat trei ore și jumătate.

„De vreo 3-4 ore stăm... mai avem climă, apă rece, rezistăm. Nu mi se pare normal”, spune un român.

Gările au fost şi ele pline de tinerii care au participat în weekend la festivalul Beach, Please!. Au stat în căldură, fără să aibă măcar o toaletă la dispoziţie.

„Oribilă, cea mai nasoală zi. Suntem mulți care avem bilete, dar nu știu dacă o să reușim să urcăm în tren”, spune o tânără.

Compania de Transport Feroviar vine şi cu o explicaţie pentru aceste întârzieri. Conform CFR, „atât halta Costinești Tabără, dar și Neptun, au intrat în programul de modernizare, contractele fiind semnate în data de 15 mai a acestui an”, a transmis CFR, într-un comunicat de presă.

Însă, chiar şi aşa, de pe peron nu a lipsit voia bună. Tinerii au făcut atmosferă și au cântat, în ciuda temperaturilor extrem de ridicate de afară.

 

×
Subiecte în articol: trafic ingreunat Constanța şoferi
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close