Antena 3 CNN Actualitate Social Adrian Ursu, reacție cu privire la scandalul DNA Ploiești: ”Am asistat la modul în care sunt realizate manevre și contrafaceri în interiorul unui dosar penal”

Adrian Ursu, reacție cu privire la scandalul DNA Ploiești: ”Am asistat la modul în care sunt realizate manevre și contrafaceri în interiorul unui dosar penal”

o_1c6567p05r1r8321nk21oa5alh8.jpg
12 Feb 2018   •   16:22

Adrian Ursu a făcut declarații, după ce fostul deputat Vlad Cosma a făcut dezvăluiri cu privire la modul în care funcționa DNA Ploiești.

”Suntem fără îndoială într-o serie de premiere. Pe de o parte avem prima conferință de presă a unui șef de structură teritorială. Suntem și în fața premierei de a asista la modul în care sunt realizate manevre, manufacturi și contrafaceri în interiorul unui dosar penal. Ceea ce a prezentat Vlad Cosma este această dovadă, a felului în care în interiorul unei anchete desfășurate de această structură se realizaează plantarea de bombe și măsluirea unor dovezi. Suntem în fața unei premiere pentru că e limpede că nu am mai avut, de când vorbim despre sistemul paralel, imaginea atât de clară.”, a declarat Adrian Ursu.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close