Antena 3 CNN Actualitate Social A vrut să meargă la un club dintr-un alt oraș, dar nu avea bani. Ce a făcut un tânăr este ireal

A vrut să meargă la un club dintr-un alt oraș, dar nu avea bani. Ce a făcut un tânăr este ireal

o_1c06iveq61tib4ib5av1p1b1m828.jpg
Foto: Antena 3.ro
30 Noi 2017   •   15:52

Anual, mii de români sună la serviciile de urgență și cer intervenția ambulanței fără nici un motiv. O discuție cu specialiștii din domeniu arată că inventivitatea unora nu are margini când vine vorba despre glume proaste. 

Campion la glume proaste pare a fi un prahovean din zona municipiului Câmpina, care a sunat la 112 și a pretins că este bolnav, pentru că nu avea bani să ajungă de la Câmpina la Ploiești, la club. Și, de parcă nu ar fi fost suficient, individul s-a mai și lăudat pe Facebook cu isprava sa.

”Îmi amintesc un caz, al unui tânăr din zona Câmpina, care ne-a solicitat pentru dureri abdominale. L-am luat, a mimat foarte bine o colică renală, l-am dus la Spitalul Județean, iar când am ajuns în curtea spitalului județean a fugit de nu l-a mai prins nimeni și a apărut pe Facebook că el trebuia să ajungă la club și nu avea bani de transport, ci doar să intre la discotecă și a folosit ambulanța pe post de mijloc de transport”, povestește managerul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova, medicul Daniel Nicolae.

Potrivit Libertatea.ro, doar unu la sută dintre apelurile primite de ambulanță sunt abuzive. Iar asta înseamnă enorm, raportat numai la un județ ca Prahova, unde ambulanța primește anual 300.000 de apeluri și are 120.000 de intervenții.

×
Subiecte în articol: ambulanta serviciu romani servicii
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close