Antena 3 CNN Actualitate Social A încercat să își însceneze un accident, dar un șofer a surprins totul. Ce a pățit un biciclist în momentul în care a aflat că e filmat - VIDEO

A încercat să își însceneze un accident, dar un șofer a surprins totul. Ce a pățit un biciclist în momentul în care a aflat că e filmat - VIDEO

o_1ca7qhs6419bv1k9mi0puvgcr8.jpg
Foto: captura Youtube
04 Apr 2018   •   10:57

O camera de supraveghere amplasată pe bordul unei mașini a surprins momentul în care un biciclist încearcă să își însceneze un accident, aruncându-se în fața unei mașini.

În imaginile surprinse se poate observa cum bărbatul se aruncă de pe bicicletă înainte ca mașina să ajungă în dreptul lui și se întinde pe partea carosabilă. Individul chiar își duce mâinile în zona capului, pentru a da impresia că este lovit și simte durere.

Când șoferul oprește mașina și anunță biciclistul că are o cameră montată pe bord, acesta devine violent și chiar are intenția de a arunca cu bicicleta către autoturism, apoi pleacă nervos, scrie The Sun.

Imaginile au fost surprinse pe 2 aprilie în Nottingham și postate, ulterior, în mediul online. “Presupunem că este un fel de înșelătorie pentru asigurare”, a scris șoferul care a surprins momentul.

×
Subiecte în articol: inscenare sofer accident biciclist
Citește mai multe din Social
» Vezi toate știrile din Social
Cele mai noi știri
Parteneri
x close