Antena 3 CNN Actualitate Social A fost informată că a câștigat un premiu de 10.000 de euro și un laptop. Ce a făcut femeia din Maramureș după ce a aflat asta este incredibil

A fost informată că a câștigat un premiu de 10.000 de euro și un laptop. Ce a făcut femeia din Maramureș după ce a aflat asta este incredibil

o_1c30sqekgsrg15stdkj1sqg16098.jpeg
04 Ian 2018   •   17:28

O femeie din satul maramureşean Chechiş a sesizat imediat poliţia după ce a fost anunţată de pe un număr de telefon necunoscut că ar fi câştigat 10.000 de euro, premiu din partea unei firme de electronice, a declarat, joi, purtătorul al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Maramureş, Florina Meteş.

"Femeia a fost contactată pe telefonul mobil de o persoană care a pretins că este reprezentantul unei importante companii care comercializează produse electrocasnice şi electronice şi ar fi câştigat suma de 10.000 de euro, dar şi un laptop. Pentru a intra în posesia premiului şi a banilor, femeia trebuia să achite un comision de 450 de lei. Deloc impresionată de ofertă, femeia şi-a dat seama că e vorba de o înşelăciune şi a sesizat, după terminarea dialogului telefonic, poliţia" a spus Florina Meteş.

Potrivit acesteia, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor care au încercat să o înşele pe femeie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Maramureș
Cele mai noi știri
Parteneri
x close