Antena 3 CNN Actualitate Social A câștigat lupta cu moartea, după ce medicii i-au mai dat doar șase săptămâni de trăi. Care este povestea de viață a unui bărbat care a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi activişti ai lumii

A câștigat lupta cu moartea, după ce medicii i-au mai dat doar șase săptămâni de trăi. Care este povestea de viață a unui bărbat care a ajuns unul dintre cei mai cunoscuţi activişti ai lumii

o_1bonn4t6t4fb1d6o1om16ke1p9l8.jpg
Foto: James Aspey/ Facebook
29 Aug 2017   •   22:20

A învins cancerul, bulimia și dependența de droguri, după ce medicii i-au mai dat doar șase săptămâni de trăit. Nu a vorbit cu nimeni timp un an, pentru a atrage atenţia asupra drepturilor animalelor. Acum, la 29 de ani, e unul dintre cei mai vocali activişti din lume. Şi a venit în România să-şi spună povestea. Şi să ofere o lecţie de viaţă şi de sănătate. 

Potrivit Observator.tv, James Aspey, a fost diagnosticat cu leucemie la vârsta de 17 ani şi i s-au dat doar șase săptămâni de viaţă.

A crezut că a pierdut totul şi s-a aruncat în petreceri, alcool şi droguri. Până la un moment dat, când a decis să-şi schimbe viaţa. A înlocuit drogurile, bulimia şi cancerul cu surfingul, veganismul şi meditaţia.

Scopul lui în viaţă este acum să educe, să încurajeze şi să-i inspire pe alţii.

"Am învăţat că putem fi mai sănătoşi şi să trăim mai mult, cu mai puţine boli şi mai puţine medicamente, atunci când încetăm să mâncăm animale. Aşa că eu am încetat să le mai mănânc, să port articole din piele şi să folosesc produse care sunt testate pe animale. Asta însemană să fii vegan", spune bărbatul de origine australiană.

Este un iubitor înrăit de animlale, iar pentru acestea a luat o decizie extremă.

"Am decis să nu vorbesc pentru un an. Nu am spus nici măcar un cuvânt. Am călătorit, am scris pe un blog despre călătoria mea, astfel că oamenii puteam să urmărească ceea ce fac", continuă acesta mărturisirile.

James Aspey îşi va spune povestea în faţa românilor pe 1 septembrie, într-o conferinţă, la Bucureşti, unde accesul este gratuit.

×
Subiecte în articol: medici lupta moarte schimbare
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close