Antena 3 CNN Actualitate Social A auzit un zgomot în somn. A sărit din pat, a pus mâna pe topor și a lovit din plin. Când a realizat pe cine lovise, a înlemnit

A auzit un zgomot în somn. A sărit din pat, a pus mâna pe topor și a lovit din plin. Când a realizat pe cine lovise, a înlemnit

o_1c3slcp4c18g3orf150d1hb91he28.jpg
15 Ian 2018   •   12:21

Un tânăr de 19 ani din comuna Gugeşti este principalul suspect al unei infracţiuni de omor, faptă comisă aseară, într-o locuinţă din satul Oreavu, comuna Gugeşti. Din primele informaţii obţinute de la anchetatori, victima este un alt bărbat de aproximativ 25 de ani.

Fapta a fost sesizată în jurul orei 17.30 şi imediat la faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti dar şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Din primele verificări efectuate la faţa locului a rezultat că autorul locuieşte la marginea satului în casa concubinei sale. Victima ar fi mers la imobilul verişoarei sale, care este concubina principalului suspect, cu scopul de a lua ceva. Bărbatul a strigat, a ciocănit la uşă şi apoi a intrat în imobil, scrie Monitorul de Vrancea.

Suspectul ar fi dormit la momentul respectiv, iar atunci când şi-a dat seama că cineva a intrat în casă, el a motivat că s-a speriat, drept pentru care a pus mâna pe topor şi l-a lovit pe bărbatul care a intrat în casă şi care venise cu scopul de a lua un pat de la verişoara sa. Victima nu a mai avut nici o şansă la viaţă, aceasta decedând la faţa locului. Informaţia a fost confirmată de prim-procurorul adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, Marinela Arginteanu, care ne-a precizat că se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor.

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close