Antena 3 CNN Actualitate Şocant! Copil rănit într-un incendiu, plasat de la un medic la altul (VIDEO)

Şocant! Copil rănit într-un incendiu, plasat de la un medic la altul (VIDEO)

Şocant! Copil rănit într-un incendiu, plasat de la un medic la altul <font color=red>(VIDEO)</font>
13 Mar 2008   •   23:37

Caz şocant în România anului 2008. Un copil de numai un an şi jumătate, grav rănit într-un incendiu, a fost plimbat de la o secţie la alta, într-un spital, aproape o oră. Nimeni nu s-a uitat măcar la arsurile de pe trupul micuţului. Medicii l-au pasat de la unul la altul, deşi copilul fusese adus la spital de o armată de oameni de la primărie şi prefectură, de la Protecţia Copilului, plus o echipă a Antenei 3. Totul s-a întâmplat la Slatina.

Copilul a fost victima unui incendiu, în care au murit patru dintre fraţii săi şi mama lor. După ce flăcările au fost stinse, medicii de pe Ambulanţă l-au dus pe micuţul Mirel la spital. Sora lui, o adolescentă de 17 ani, l-a luat de-acolo, fără ca doctorii s-o oprească. Protecţia Copilului a aflat şi a intervenit.

Cu greu, sora copilului a fost convinsă să-l ducă din nou la spital. Echipa Observatorului şi o armată de angajaţi ai statului s-a dus cu Mirel la spitalul din Slatina. Angajaţii spitalului n-au fost impresionaţi nici măcar de prezenţa camerei de filmat. Traseul a fost de la camera de gardă la pediatrie, de la pediatrie la arşi, de la arşi înapoi la camera de gardă.

Aceasta este doar un caz din multele asemenea prezentate până acum de presă. Directorul medical ar trebui, poate, să înţeleagă că în 18 ani anchetele au rezolvat doar partea birocratică. Pe cea umană, niciodată.

IMAGINI ŞOCANTE:  

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close