Antena 3 CNN Actualitate Situaţie încordată la penitenciarul Gherla

Situaţie încordată la penitenciarul Gherla

angajati.jpg
Sursa foto: monitorulcj.ro
27 Iul 2015   •   17:58

Angajaţii penitenciarului din Gherla ies în stradă. Aceştia sunt nemulţumiţi deoarece nu şi-au primit salariile de şapte luni. Oamenii sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit restanţele salariale de mai bine de şapte luni.

Sindicaliştii spun, într-o scrisoare deschisă adresată vicepremierului Gabriel Oprea, că, dacă în luna august nu îşi vor primi banii, vor organiza proteste în întreg sistemul penitenciar. Angajaţii penitenciarelor se plâng că au lucrat sute de ore suplimentare şi nu au fost recompensaţi.

Ei sunt nemulţumiţi că nu li s-au plătit majorările salariale în zilele de muncă pe perioada weekendului sau a sărbătorilor legale şi nici nu li s-a achitat 50% în plus pentru misiunile speciale.

Mai mult,  pe monitorulcj.ro.

Angajaţii penitenciarelor se plâng că au lucrat sute de ore suplimentare şi nu au fost recompensaţi.  Ei sunt nemulţumiţi că nu li s-au plătit majorările salariale în zilele de muncă pe perioada weekendului sau a sărbătorilor legale şi nici nu li s-a achitat 50% în plus pentru misiunile speciale. - See more at: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/47480-angajatii-penitenciarului-din-gherla-se-pregatesc-de-proteste#sthash.yQo5MaKc.dpuf


×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close