Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI LOCALE 2016. Situație fără precedent la Focșani. Jandarmii au intervenit în forță

ALEGERI LOCALE 2016. Situație fără precedent la Focșani. Jandarmii au intervenit în forță

scanda.jpg
Foto:facebook.com/Jandarmeria-Română
05 Iun 2016   •   18:48

Situație fără precedent cu un sondaj de opinie la ieșirea de la urne, tip exit-poll. Se întâmplă la Focșani unde cercetarea a fost întreruptă de Poliție, scrie DCnews.

Biroul de Cercetări Sociale" – BCS, in urma Acreditarii BEC nr 79/ 04.06.2016, deruleaza o cercetare sociologică reprezentând un sondaj de opinie la ieșirea de la urne, tip exit-poll. Cercetarea sociologică isi propune să măsoare votul cetăţenilor faţă de candidatii la primăria Focsani, la Consiliul Local Focsani și Consiliul Judetean Vrancea.

Cercetarea sociologica a fost intrerupta cu ajutorul jandarmilor si politistilor, la sesizarea unor presedinti de sectii de votare.

Cum s-a ajuns la aceasta situatie fara precedent?

"PSD Vrancea, prin candidatul PSD la primaria Focsani - Cristi Misaila, a cerut BEM Focsani sa sesizeze Politia municipiului Focsani pentru " verificare si luare masuri legale fata de persoanele ce reprezinta BCS". Motivul alungarii operatorilor de catre politisti invocat de candidatului PSD este ca operatorii de exit-poll au nevoie, pe langa legitimatii de operator si buletin de identitate ( pe care le au), si de o „imputernicire speciala/ nominala"!

BEM Focsani, care are majoritate de voturi PSD- ALDE, in mod abuziv, a votat ca operatorii BCS au nevoie de o acreditare de la BCS ( !!! ), pe langa legitimatie BCS si buletin identitate. Pentru orice persoana de buna credinta, aceste doua documente ar fi suficiente sa arate ca operatorii reprezinta BCS.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 exit poll
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close