Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere la Barajul Vidraru. Un tânăr s-a aruncat de la o înălţime de 112 metri

Sinucidere la Barajul Vidraru. Un tânăr s-a aruncat de la o înălţime de 112 metri

Barajul Vidraru
Un tânăr de 34 de ani, din Curtea de Argeş, a murit, ieri, după ce s-a aruncat de pe viaductul Barajului Vidraru din judeţul Argeş. Sursa foto: Getty Images
de Vlad Mironescu    |    19 Sep 2024   •   14:11

Un tânăr de 34 de ani, din Curtea de Argeş, a murit, ieri, după ce s-a aruncat de pe viaductul Barajului Vidraru din judeţul Argeş.

Tânărul a căzut de la o înălţime de 112 metri, scrie presa locală. La faţa locului au intervenit mai mulţi poliţişti şi pompieri, însă nu au putut decât să constate decesul tânărului.

"În ziua de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au intervenit pe DN 7C- Transfăgărășan, unde, în zona unui viaduct, pe raza comunei Arefu, un bărbat ar fi căzut de la înălțime. La fața locului au intervenit polițiștii Secției de Poliție Rurală Albeștii de Argeș, precum și salvamontiști și pompieri argeșeni, fiind constatat decesul celui în cauză, bărbat de 34 de ani, din Curtea de Argeș. Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș. În cauză urmează să fie dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc”, se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Argeş.

Presa locală scrie că tânărul era din Curtea de Argeş, iar în dimineaţa zilei de 18 septembrie s-a deplasat cu maşina în barajului Vidraru şi a lăsat autovehiculul în faţa barierei de pe viaduct. Apropiaţii victimei spun că tânărul se confrunta cu o depresie severă.

Poliţia a deschis un dosar penal şi efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

×
Subiecte în articol: sinucidere Argeş Barajul Vidraru
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close