Antena 3 CNN Actualitate Sîntion: Afirmaţiile lui David sunt încercări disperate de a scoate cămaşa

Sîntion: Afirmaţiile lui David sunt încercări disperate de a scoate cămaşa

Sîntion: Afirmaţiile lui David sunt încercări disperate de a scoate cămaşa
05 Dec 2007   •   16:32

Procurorul Marian Sîntion reacţionează dur la declaraţiile ministrului de Interne, Cristian David. ?Afirmaţiile lui sunt încercări disperate de a scoate cămaşa într-o problemă delicată?, a acuzat Sîntion, după ce David a fost audiat în Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor. După ce a răspuns întrebărilor parlamentarilor, ministrul a declarat că nu avea cum să ştie de acţiunea de supraveghere pentru că serviciul de informaţii interne poate decide oricând supravegherea unui anagajat din sistemul propriu fără a informa Ministerul. David a susţinut că procurorul Marian Sântion a fost filat din motive care ţin de asigurarea protecţiei interne.

"Marian Sântion era angajat al serviciului de informaţii, având drepturi şi obligaţii?, a susţinut ministrul. Într-un comunicat de presă, casa de avocatură care-l reprezintă pe Sîntion precizează că procurorul ?nu a fost niciodată angajat al DGIPI?. În aceste condiţii, ?afirmaţia ministrului că Ťla angajare şi-a asumat anumite drepturi şi obligaţiiť nu are suport, Sîntion fiind detaşat de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la MIRA, în condiţiile Legii 303 din 2004, îndeplinind funcţia de consilier personal al ministrului?.

Comisia de apărare a Camerei Deputaţilor a decis marţi în unanimitate că acţiunea de filare a procurorului Marian Sântion, desfăşurată în intervalul 24-25 octombrie, s-a făcut conform legii.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close