Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Culisele războiului total de la București din aceste zile. Cui îi folosește

Sinteza zilei. Culisele războiului total de la București din aceste zile. Cui îi folosește

o_1cdg05pq01m221igjhjv1aofl5i8.jpg
foto: captura Antena 3
14 Mai 2018   •   22:13

Război total la București în aceste zile. Și, desigur, că toată lumea se gândește cui folosește acest conflct între Palate.

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza Zilei", culisele neștiute ale acestui război, ce nu s-a aflat în spațiul public despre această luptă și care sunt, de fapt, taberele care se confruntă la scenă deschisă.

"Acest război colosal a început de mai multă vreme, de la celebra declarație a președintelui Klaus Iohannis că domnul Dragnea cu doamna Dăncilă, cine știe ce înțelegeri "secrete" fac cu evreii.Totul începea de la momentul în care președintele se afla într-o poziție de dificultate pierzând din autoritatea sa mai ales pe zona de politică externă.

De atunci, declarații ale președintelui, cereri de demisie, critici de tot felul - iar în acest weekend totul ajunge la un nivel pe care toată lumea care a urmărit sâmbătă și duminică Antena 3 a observat că a atins un punct foarte important: președintele trece la un gen de atac ce nu prea s-a mai auzit. Nu știu dacă a fost o inabilitate sau chiar așa gândește președintele", a spus Mihai Gâdea, la începutul emisiunii 'Sinteza Zilei'.

Comentariul integral, în materialul video:

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close