Antena 3 CNN Actualitate Românca din Italia, condamnată după ce a înşelat un bătrân cu 800.000 de euro, a bătut un jurnalist

Românca din Italia, condamnată după ce a înşelat un bătrân cu 800.000 de euro, a bătut un jurnalist

Românca Simona Mărgăian, dansatoarea condamnată la 5 ani de închisoare cu executare după ce a înşelat un bătrân, a agresat un jurnalist din Italia, care venise să-i ceară un punct de vedere imediat după anunţarea sentinţei.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2024   •   14:18

Femeia care a reuşit, prin metoda Loverboy, să obţină de la un bătrân producător de vinuri din Italia suma de aproape 800.000 de euro, l-a lovit cu portiera peste mână pe ziaristul care îi punea întrebări.

Ieri, Tribunalul Gorj a condamnat-o pentru înşelăciune şi spălare de bani.

Femeia urmează să plătească şi despăgubiri de 700.000 de euro.

Acuzaţiile procurorilor din dosarul româncei

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai 2015 – septembrie 2017, în mod repetat, aceasta l-a indus în eroare cetățeanul italian Francesco Thiella, pe care l-a deposedat de suma de 780.000 de euro.

Femeia i-a promis că se vor căsători şi vor avea o viaţă fericită împreună.

Procurorii au instituit sechestru asigurător pe o parte din averea femeii, printre care şi o vilă din Scoarţa.

Italianul a susținut, în plângerea depusă, că fost escrocat sentimental şi că a vândut un apartament în zona centrală din Milano, iar banii i-a dat Danielei Mărgăian, fostă Tiriplică.

În rechizitoriul de 400 de pagini întocmit de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj sunt prezentate discuțiile purtate între italian şi Mărgăian, fostă Tiriplică, din care reiese șantajul sentimental practicat de aceasta asupra italianului.

×
Subiecte în articol: Italia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Avertizare meteo imediată Cod Roșu de ploi torențiale. Lista localităților afectate
x close