Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep, prima declarație oficială după anunțul divorțului de Toni Iuruc

Simona Halep, prima declarație oficială după anunțul divorțului de Toni Iuruc

Simona Halep a confirmat, astăzi, prin intermediul unui mesaj transmis pe o rețea de socializare, divorțul de soţul său, Toni Iuruc.

New Project
Sursa foto: Hepta | Zuma Press / Rob Prange
de Gabriel Dano    |    08 Sep 2022   •   19:42

„Eu şi Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea şi să trateze cu decenţă şi discreţie acest subiect”, a scris Simona Halep pe Instagram.

sursa: Instagram

De altfel, jurnaliștii au surprinz azi o Simona Halep zâmbitoare la ieșirea din biroul notarial în care a semnat actele de divorț. La fel de vesel a vrut să se arate și Toni Iuruc.Afaceristul a vrut să glumească, dar i-a reușit o glumă bizară.

„Fac o glumă. Eliminarea din turul întâi de la US Open”, a spus Toni Iuruc.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil anul trecut, pe 15 septembrie, iar cununia religioasă și nunta urmau să aibă loc pe 13 noiembrie, la Cazinoul din Sinaia.

Iată ce a scris presa internațională despre divorțul anului:

News.com au a preluat informațiile din presa română, titrând materialul: "Simona Halep divorțează de soțul miliardar după un an", cu mențiunea că vestea tristă a venit puțin înainte de prima anivesare.

Tennisworld.fr, o publicație franceză centrată pe tenis, a scris: "Simona Halep va divorța de soțul milionar dupa US Open".

Și express.co.uk a adordat subiectul titrând: "Campioana de la Wimbledon divorțează de soțul milionar chiar înainte de prima aniversare".

Firstsportz, o publicație americană dedicată sportului, a publicat știrea folosind o sintagmă din tenis cu referire la eliminarea recentă de la US Open: "Dublă greșeală! Simona Halep va divorța de soțul multi-milionar cu câteva zile înainte de prima aniversare".

×
Subiecte în articol: Simona Halep Toni Iuruc
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close