Antena 3 CNN Actualitate Simona Halep, despre tragedia de la Paris: „A fost un moment de tristeţe pentru mine şi îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat”

Simona Halep, despre tragedia de la Paris: „A fost un moment de tristeţe pentru mine şi îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat”

Simona Halep, despre tragedia de la Paris: „A fost un moment de tristeţe pentru mine şi îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat”
Foto: instagram.com/simonahalep
17 Apr 2019   •   20:39

Simona Halep şi-a exprimat regretul față de nenorocirea care s-a întâmplat la Paris, în urma căreia catedrala Notre-Dame a fost distrusă. 

''Eram toţi la masă când am vazut ştirea la televizor. A fost un moment trist, m-a atins un pic şi m-a afectat. Dar se pot întâmpla aceste lucruri şi nu le putem controla. A fost doar un moment de tristeţe pentru mine şi îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat'', a spus Halep (locul 2 WTA), într-o conferinţă de presă în Franța. Simona Halep face parte din echipa României care va juca în semifinala Fed Cup contra Franţei, la Rouen, pe 20 şi 21 aprilie. 

Incendiul izbuncnit luni seara la Catedrala Notre-Dame din Paris, care a fost stins după mai bine de nouă ore, a fost un accident, potrivit Parchetului de la Paris. Autoritățile exclud posibile ipoteze legate de terorism, cel puțin pentru moment. 

La stingerea focului au participat peste 400 de pompieri. Incendiul a distrus partea superioară și interiorul catedralei. Doar clopotele, pereții exteriori și stâlpii de susținere au rămas pe poziții. 

×
Subiecte în articol: Simona Halep paris catedrala Notre-Dame
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close