Antena 3 CNN Actualitate SIE-plângere penală contra lui Ohanesian

SIE-plângere penală contra lui Ohanesian

SIE-plângere penală contra lui Ohanesian
13 Apr 2007   •   08:58

Invitat la emisiunea ?Prima ediţie?, de la Antena 3, Ovidiu Ohanesian a venit cu o ipoteză nouă în ceea ce priveşte plângerea penală a SIE depusă împotriva sa: totul este o răzbunare a actualului şef SIE, Silviu Predoiu. ?Anul trecut eu am făcut prima legătură între Silviu Predoiu şi Bogdan Dumitrescu, cel care a fost arestat în Nigeria pentru că a furnizat informaţii militare Moscovei?. Ohanesian a explicat că ?Silviu Predoiu a fost prieten şi coleg cu acest individ, deci iată cine conduce astăzi Serviciul de Informaţii Externe? - {a}ohanesian_13apr{/a}.

?Silviu Predoiu, şeful SIE, este un general penal care încearcă să mă discrediteze şi să îmi facă numai probleme?, a declarat Ohanesian. Jurnalistul susţine că nu a fost anunţat de nimic şi a aflat întâmplător de plângerea SIE. ?Eu am auzit de plângere din presă, dar eu nu am ajuns la ea nici până acum?.

Ministerul Public a confirmat că plângerea SIE a parvenit DIICOT, însă nu a fost repartizată vreunui procuror, astfel că nici nu a putut furniza jurnalistului Ovidiu Ohanesian o copie după reclamaţia SIE. Serviciul de Informaţii Externe a depus o plângere penală împotriva jurnalistului Ovidiu Ohanesian, de la ziarul ?Gardianul?.

Potrivit unor surse din cadrul serviciului citate de ziarul ?Gândul?, SIE îl acuză pe Ohanesian de distribuirea unui material prin care a dezvăluit locaţiile unor obiective ale serviciului, cu fotografiile aferente. În opinia conducerii serviciului, demersul jurnalistic al lui Ohanesian constituie o problemă de securitate naţională, pentru că pune în pericol spionajul românesc şi ofiţerii SIE.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close