Antena 3 CNN Actualitate SIAB. Vizitatorii pleacă acasă cu ?suveniruri?

SIAB. Vizitatorii pleacă acasă cu ?suveniruri?

SIAB. Vizitatorii pleacă acasă cu ?suveniruri?
08 Oct 2007   •   08:19

La mare căutare, la SIAB, nu sunt numai maşinile. Ci, orice poate fi furat din ele. Unii dintre vizitatori au plecat acasă cu ce li s-a părut mai valoros. Brichete, truse de prim-ajutor, sau scule. Reprezentanţii companiilor auto au descoperit pagubele, şi au început să ia măsuri. Cele mai râvnite "suveniruri" de la SIAB sunt marca Dacia. Brichetele electrice, de exemplu, se potrivesc la multe dintre maşinile vizitatorilor. La fel şi trusele de scule. Şi seturile sanitare au fost tentante. Unul a fost furat chiar în timpul unei demonstraţii de prim-ajutor. Dacă nu au ce fura, românii se pun pe deteriorat.

Într-unul dintre standuri, un trecător a dărâmat un monitor interactiv pe care puteai să te uiţi la gama de maşini a companiei respective. Un altul s-a aşezat într-o maşină cu piele albă, fără să îşi dea seama că pantalonii lui negri ar putea rămâne imprimaţi pe scaun.

Numai pe perioada weekendului comercianţii au luat măsura de a pune hostese lângă maşini, împreună cu vânzători şi să închidă uşile din spate. Probabil că aceasta este singura soluţie pentru ca maşinile să mai reziste întregi până weekendul viitor, când se va închide salonul. Mai ales în condiţiile în care sunt atât de mulţi vizitatori încât nu găseşti loc să arunci un ac.

BRICHETELE ELECTRICE - CELE MAI RÂVNITE "SUVENIRURI"

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close