Antena 3 CNN Actualitate Şi-a aruncat fătul de la fereastră, iar bebeluşul a fost devorat de câini. Femeia a fost dată în judecată

Şi-a aruncat fătul de la fereastră, iar bebeluşul a fost devorat de câini. Femeia a fost dată în judecată

Şi-a aruncat fătul de la fereastră, iar bebeluşul a fost devorat de câini. Femeia a fost dată în judecată
Foto: www.allvoices.com
22 Oct 2013   •   18:43
O femeie din judeţul Gorj a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Judeţean după ce, în cursul lunii aprilie, a născut la Spitalul de Urgenţă din Târgu Cărbuneşti şi şi-a aruncat fătul de la fereastra toaletei. Trupul bebeluşului a fost găsit în curtea spitalului, devorat de câini.

Femeia, Maria Pavel, va fi judecată pentru omor calificat, ea fiind arestată preventiv din 6 august.

"Aceasta a ascuns faptul că este însărcinată şi a insistat să meargă la Spitalul de Urgenţă din Târgu-Cărbuneşti ca însoţitor al unui minor, nepot, pentru ca, de fapt, în eventualitatea survenirii naşterii să beneficieze de asistenţă medicală. Naşterea copilului a avut loc în toaleta care deserveşte două saloane ale secţiei de chirurgie. Imediat după naştere, bebeluşul a fost aruncat pe fereastra toaletei, de la o înălţime de aproximativ 1,70 metri, astfel încât a suferit un traumatism cranio-cerebral. Ulterior, copilul a fost devorat de animale", menţionează reprezentanţii Parchetului Tribunalului Gorj, citaţi de Mediafax.

Maria Pavel a acţionat în mod deliberat pentru a-i suprima viaţa bebeluşului, susţin procurorii.

Mama bebeluşului a fost descoperită după ce anchetatorii au făcut teste ADN.

Medicii au confirmat că femeia avea discernământ în momentul în care şi-a aruncat bebeluşul pe geam, ea fiind reţinută şi apoi arestată, măsura fiind menţinută în continuare.


 

 

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close