Antena 3 CNN Actualitate Sezonul estival s-a deschis oficial: La Vama Veche, tinerii au început să petreacă mai devreme (VIDEO)

Sezonul estival s-a deschis oficial: La Vama Veche, tinerii au început să petreacă mai devreme (VIDEO)

Pe litoralul românesc s-a deschis, oficial, sezonul estival. Cei mai mulţi turişti sunt aşteptaţi în Mamaia, însă cea mai animată staţiune se anunţă a fi Vama Veche.

Sezonul estival s-a deschis oficial: La Vama Veche, tinerii au început să petreacă mai devreme (VIDEO)
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Mai 2010   •   12:01

Mii de români se află în acest weeekend pe litoralul românesc. Iar dacă au doar trei zile la dispoziţie, tinerii au început distracţia încă de vineri noapte. Aproape de miezul nopţii, petrecerea din Vama Veche a început oficial.

În Vamă s-au strâns tineri din toate colţurile ţării, şi chiar şi din străinătate. Indiferent de naţionalitate, toţi s-au înţeles de minune întrucât vorbeau "limba distracţiei".

Câţiva tineri nu s-au mulţumit însă cu muzica din boxe. Aşa că şi-au ales un colţ de plajă mai restras, au încins un foc de tabără şi s-au pus pe cântat.

Cei care au dorit un loc bun să-şi pună cortul pe plajă, au sosit în Vama Veche de la jumătatea săptămânii. Mulţi şi-au cheltuit deja toţi banii.

În timp ce tinerii cu buget mici aleg să doarmă în corturi sub cerul liber, la hotelurile din staţiuni, un pachet de două nopţi porneşte de la 200 de lei/persoană. În pensiunile e ceva mai ieftin: preţurile încep de la 50 de lei şi ajung la 100 de lei de persoană.

Distracţie a fost şi în cluburile de fiţe de pe litoral. Muzică, trupe de dansatori, coregrafie şi artişti în vogă.

Petrecerile au ţinut până în zori, când tinerii au plecat spre locurile unde au fost cazaţi. Au promis însă că o vor lua de la capăt la noapte.

×
Subiecte în articol: Vama Veche 1 mai sezonul estival
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close