Antena 3 CNN Actualitate SEX, BOU, COY, PUL, PIZ, SRI, POL şi alte 1.500 combinaţii de litere, interzise pe plăcuţele de înmatriculare

SEX, BOU, COY, PUL, PIZ, SRI, POL şi alte 1.500 combinaţii de litere, interzise pe plăcuţele de înmatriculare

SEX, BOU, COY, PUL, PIZ, SRI, POL şi alte 1.500 combinaţii de litere, interzise pe plăcuţele de înmatriculare
Foto: andreir.wordpress.com
de M.Z.    |    11 Aug 2011   •   18:09

Combinaţiile de litere cu conotaţii sexuale vor fi interzise pe plăcuţele de înmatriculare ale maşinilor, informează Jurnalul naţional. Totuşi, acestea vor mai putea fi întâlnite pe autoturismele celor care au apucat să le înregistreze astfel şi nu se mai pot retrage.

Printre acestea se numără COY, CUR, PUL, PIZ, MUI, SEX sau MUE. Nici combinaţia BOU, deşi mulţi şi-au dorit să o etaleze pe maşina lor, nu mai este permisă. Acestea nu sunt însă singurele combinaţii interzise.

”Există 1528 de combinaţii interzise introduse de către Direcţia Regim Permise şi Înmatriculări Direcţia într-un dicţionar. Altele sunt cele existente în urma solicitărilor introduse de către diversele instituţii: Poliţia Română (POL); Camera Deputaţilor (DEP); Senat (SNT), SRI, MAI – ele fiind restricţionate pentru uzul propriu al instituţiilor”, susţine Dan Moşescu, şeful Înmatriculări Permise Auto Bucureşti.

Pentru combinaţii personalizate, doritorul scoate din buzunar 80 de lei, iar atunci când sistemul este cel care alege combinaţia de pe numărul de înmatriculare, aceasta costă 40 de lei. În plus, oamenii încă mai cred că Poliţia acţionează în funcţie de numerele de la maşină.

×
Subiecte în articol: masini SRI
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close