Antena 3 CNN Actualitate Sergiu Nicolaescu va mai sta în spital cel puţin 10 zile (VIDEO)

Sergiu Nicolaescu va mai sta în spital cel puţin 10 zile (VIDEO)

Sergiu Nicolaescu va mai sta în spital cel puţin 10 zile <font color=red>(VIDEO)</font>
10 Ian 2008   •   16:05

Medicii de la Spitalul Elias din Bucureşti au explicat care este starea de sănătate a senatorului şi regizorului Sergiu Nicolaescu operat recent de hematom subdural cronic. Bolnavul va fi reţinut la spitalul Elias pentru încă zece zile, pentru a-i putea fi monitorizată în permanenţă starea de sănătate. Regizorul Sergiu Nicolaescu a fost dus din nou, joi seară, la secţia de Anestezie Terapie Intensivă, din cauza unor tulburări de ritm cardiac. Cunoscutul regizor a fost operat în urmă cu două zile pentru a i se îndepărta un hematom produs în urma unui traumatism cranio-cerebral survenit acum două luni. După operaţie, medicii sunt optimişti în privinţa evoluţiei pacientului. Joi a fost mutat de la secţia de terapie intensivă într-o rezervă a spitalului Elias, până când medicii vor hotărî că este în afara oricărui pericol.
SERGIU NICOLAESCU VA STA CEL PUŢIN 10 ZILE SUB STRICTĂ SUPRAVEGHERE MEDICALĂ

Colegii actori cu care colaborează de-o viaţă nu îşi închipuiau că Sergiu Nicolaescu poate fi şi bolnav.

Vladimir Găitan povesteşte cum Nicolaescu filma în condiţii greu de suportat, fără a se cruţa de la vreun efort. Hematomul de care a fost operat marţi a apărut în urma unei căzături. La înregistrările pentru ?Supravieţuitorul? şi-a rupt o mână, dar nu a spus nimic până la încheierea filmărilor.

Sergiu Nicolaescu este cel mai cunoscut regizor român din vechea generaţie. Şi-a început cariera în 1962, a regizat peste 50 de filme şi a jucat în 33. ?Supravieţuitorul? este cel mai nou film al său, a cărui premieră ar trebui să aibă loc la începutul lunii februarie.

Medicii spun că, dacă nu ar fi fost operat la timp, regizorul ar fi putut avea tulburări psihice, de mers sau chiar de vorbire. Acum este însă bine, iar săptămâna viitoare este posibil să fie extrenat.

Antena 3

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close