Antena 3 CNN Actualitate Nu mai păcali senzorul centurii de siguranță! Poliţia Română, avertisment dur: "Te păcălești și pe tine"

Nu mai păcali senzorul centurii de siguranță! Poliţia Română, avertisment dur: "Te păcălești și pe tine"

Poliția Română a lansat un avertisment dur pentru şoferii care păcălesc senzorul centurii de siguranță.

masina accident
Nu mai păcali senzorul centurii de siguranță! Poliţia Română, avertisment dur: "Te păcălești și pe tine" Sursa foto: Poliția Română/ Facebook
de Silvia Preda    |    28 Sep 2022   •   20:25

"Cum am putea să vă atragem atenția?

Încercăm prin cuvinte, fotografii, evenimente reale, iar următorul material le cuprinde pe toate trei!

Să nu ne pierdem în detalii…

Pentru că în momentul de față acest lucru nu l-ar mai afecta, conducătorul autoturismului avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată pentru nerespectarea regulilor de depășire. Neadaptarea vitezei la condițiile meteo și nepurtarea centurii de siguranță au „condus” conducătorul auto pe ultimul drum.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Nu păcălești doar senzorul centurii de siguranță cu acel mic artificiu, ci te păcălești și pe tine.

Vă rugăm vizionați și fotografiile! Vă rugăm conduceți prudent și regulamentar!", este mesajul transmis de Poliţia Română pe Facebook.

Preotul Remus Dobra a murit într-un accident pe autostrada A1, după ce a fost aruncat dintr-un Audi 

Foto: Facebook

Accidentul s-a produs seara trecută, în jurul orei 20:15, după ce maşina condusă de preotul Remus Dobra, un autoturism Audi, a lovit un TIR, iar apoi s-a izbit violent de parapetul metalic de pe marginea autostrăzii.

În urma impactului deosebit de violent, preotul a fost aruncat din maşină şi a murit pe loc.

"În seara zilei de 27 septembrie, în jurul orei 20.15, pe autostrada A1, calea 1, la km. 531, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața. Un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Timiș, a acroșat partea din spate a unui ansamblu rutier, intrând ulterior în coliziune cu parapetul lateral. Victima a fost proiectată în afara autoturismului, personalul medical de la fața locului constatând decesul. Conducătorul autotrenului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", au anunţat reprezentanţii IPJ Arad.

Preotul Remus Dobra era reprezentant al Episcopiei Greco-Catolice din Lugoj.

"Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoștinţă, că în ziua de 27 septembrie 2022 - în mod fulgerător - a trecut la cele veșnice, fratele nostru în Cristos, Rvs. Pr. dr. Remus Dobra, fiind în vârstă de 45 de ani, paroh la Dumbrăviţa şi Giarmata", se arată într-o postare pe pagina de Facebook - Episcopia Greco-Catolică Lugoj.

×
Subiecte în articol: accident masina senzor centură
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close