Antena 3 CNN Actualitate Şeful secţiei penale din Parchetul Neamţ, dat dispărut de soţia sa, a fost găsit

Şeful secţiei penale din Parchetul Neamţ, dat dispărut de soţia sa, a fost găsit

Şeful secţiei penale din Parchetul Neamţ, dat dispărut de soţia sa, a fost găsit
Foto: Adevarul
21 Iul 2011   •   11:02
Şeful secţiei penale din Parchetul Neamţ, care fusese dat dispărut de soţia sa, a fost găsit. Stelian Olteanu a fost declarat dispărut de la domiciliu de către soţia lui care, miercuri, a solicitat ajutorul poliţiei. Olteanu este cel care a anchetat cazul Mararu.

"Am reuşit să-l contactăm telefonic. Ne-a spus că este sănătos şi că a plecat în concediu“, a precizat inspector principal Cătălina Bădeanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ, citat de Adevărul.

Stelian Olteanu a fost declarat dispărut de la domiciliu de către soţia lui, miercuri, după ce l-a aşteptat mai multe zile să plece împreună în concediu. Toate încercările din ultimele zile de a-l contacta telefonic pe procuror au eşuat. Telefonul lui Stelian Oltean a fost închis.

Procurorul Stelian Olteanu, şeful Secţiei Penale din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, este cel care a cercetat mai multe dosare privind reglarile de conturi din lumea interlopa.

Ultimul dintre aceste dosare este chiar impuscarea lui Gheorghe Mararu intr-o cafenea din centrul oraşului Piatra Neamt.
 





×
Subiecte în articol: disparitie
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close