Antena 3 CNN Actualitate Șeful Poliției, detalii de ultimă oră despre cazul polițistului ucis din Timiș

Șeful Poliției, detalii de ultimă oră despre cazul polițistului ucis din Timiș

o_1dco7sul59b6ls21r0669o36p8.jpg
Sursa foto: foto- captură Antena 3
07 Iun 2019   •   08:54

Șeful Poliției își încalcă promisiunea. Nu a dat nicio explicație despre operațiunea în care un polițist din Timiș a fost împușcat mortal de un infractor periculos, dar totuși a făcut câteva precizări înainte de a intra în sediul Poliției Române. 

Ioan Buda s-a întors aseară târziu de la înmormântarea polițistului, iar în această dimineață a făcut câteva precizări cu privire la ancheta care e în desfășurare la IPJ Timiș. 

„Suntem în prima zi după înmormântarea colegului nostru, e un eveniment dureros pentru noi toți. Să-i dea Dumnezeu putere familiei, copiilor, să treacă peste acest eveniment”. 

„Această misiune are două etape. Prima etapă a fost până la împușcarea colegului nostru și a doua a fost după împușcarea colegului, când a fost reținut acest criminal. Dacă a doua etapă a funcționat și acțiunea s-a făcut ca la carte, după manual, în prima etapă au fost câteva nereguli în organizarea misiunii”. 

Șeful Poliției a spus că urmează să țină o conferință de presă și va da toate detaliile. 

„Colegii mei de la București sunt la Timișoara, controlul e în desfășurare. Voi veni și voi prezenta în detaliu toate aspectele”. 

×
Subiecte în articol: Timis politist impuscat infractor
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close