Antena 3 CNN Actualitate Şeful IPJ Dolj demis în urma scandalului din faţa Curţii de Apel Craiova

Şeful IPJ Dolj demis în urma scandalului din faţa Curţii de Apel Craiova

Şeful IPJ Dolj demis în urma scandalului din faţa Curţii de Apel Craiova
05 Feb 2008   •   11:30

Şeful IPJ Dolj, comisarul şef Georgel Enescu, a fost eliberat din funcţie. Superiorii săi au aprobat, marţi, cererea de eliberare din funcţie a comisarului şef al comandantul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, a cărei schimbare din funcţie a fost cerută luni de ministrului Internelor şi Reformei Administrative, Cristian David. Cererea a fost înaintată ca urmare a scandalului care a avut loc, duminică după-amiază, în faţa Curţii de Apel Craiova. "Cu privire la repetatele acte de violenţă stradală din Craiova, ministrul Cristian David consideră că responsabilitatea aparţine în întregime IPJ Dolj şi Poliţiei Municipiului Craiova, sens în care a cerut inspectorului general al Poliţiei Române măsuri privind schimbarea conducerii IPJ Dol", se arată într-un comunicat de luni al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative.

Mai multe persoane au ajuns, duminică seara, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Craiova, în urma unui scandal izbucnit în stradă, lângă sediul Curţii de Apel, în conflict fiind folosite bâte, săbii şi topoare.

Poliţia spune că în conflict au fost implicate două grupări, dintre care una de romi şi cealaltă formată din membri ai lumii interlope. Mai mulţi martori ai incidentului au susţinut că ocupanţii maşinii s-au refugiat într-un bar din apropiere, agresorii intrând peste ei şi provocând daune şi în local.

În urma altercaţiei, patru persoane au ajuns la spital, două dintre acestea suferind leziuni grave.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close