Antena 3 CNN Actualitate Şeful ANT anunţă că s-a încercat mituirea sa, dar nu depune plângere

Şeful ANT anunţă că s-a încercat mituirea sa, dar nu depune plângere

Şeful ANT anunţă că s-a încercat mituirea sa, dar nu depune plângere
06 Feb 2008   •   11:45

După scandalul "Remeş şi caltaboşii", toate oficialităţile sunt mult mai atente atunci când vine vorba de primirea unor cadouri. Este şi cazul preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Tineret (ANT), udemeristul Kovács Péter (foto). Acesta anunţă sec pe blogul personal că recent s-a încercat mituirea sa cu un ceas de mână. Iată cum a decurs totul:

"În subordinea Autorităţii Naţionale pentru Tineret sunt Direcţiile Judeţene pentru Tineret. La întâlnirea de la Sibiu cu directorii DJT, pe ordinea de zi figura şi discuţia despre bugetele acestor direcţii. Menţionez că la aprobarea sumelor ultima semnătură este a mea. În pauză unul dintre directori a venit la mine, mi-a povestit despre investiţiile pe care doreşte să le efectueze în 2008 şi suma de care ar avea nevoie pentru a le realiza. După şedinţă m-a urmărit în parcare şi mi-a pus în mână un caltaboş care făcea tic-tac, adică un ceas de mână."

Problema e că şeful ANT s-a mărginit doar în a povesti cele întâmplate pe blog şi nu a anunţat organele abilitate. Mai mult, el scrie tranşant că nici la următoarea tentativă de mituire nu se va duce la Poliţie sau DNA, ci va bate la uşa unui "organ de presă." Pentru că, crede Kovács Péter, mai rău decât să ajungi pe mâna presei nu se poate.

Antena3.ro

×
Cele mai noi știri
Parteneri
x close