Antena 3 CNN Actualitate Şefii poliţiei fac afaceri cu locuinţe de serviciu

Şefii poliţiei fac afaceri cu locuinţe de serviciu

Şefii poliţiei fac afaceri cu locuinţe de serviciu
23 Mar 2007   •   10:02

La puţin timp după scandalul locuinţelor de serviciu în care au fost implicaţi diverşi angajaţi din Ministerul Apărării, un nou scandal pe aceeaşi temă, la vârful poliţiei de această dată, iese la iveală. Adjunctul şefului IGP, chestorul Eugen Corciu, şi-a cumpărat apartamentul de serviciu la un sfert de preţ, scriu jurnaliştii de la ?Cotidianul?. L-a vândut doar după şase luni cu 70.000 de euro, bani cu care a plătit avansul la o vilă cu etaj din Capitală.

Potrivit contractului încheiat cu MAI în vederea achiziţionării locuinţei de serviciu, el a achitat un avans de 20%, urmând să plătească diferenţa în rate lunare, pe o perioadă de cinci ani. După doar patru luni, Corciu a achitat integral preţul apartamentului din economiile familiei şi din salariile lunare ale sale şi ale soţiei.

Din calculele făcute pe baza salariilor declarate de soţii Corciu, jurnaliştii de la ?Cotidianul? afirmă că acest lucru nu era posibil. Chestorul a declarat că a împrumutat diferenţa de la rude iar familia sa a trăit cu doar 14 milioane de lei vechi pe lună.

Antena 3

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close