Antena 3 CNN Actualitate Sediul UDMR din Capitală a fost spart. Marko Bela: E destul de ciudată coincidenţa cu acţiunile din secuime (VIDEO)

Sediul UDMR din Capitală a fost spart. Marko Bela: E destul de ciudată coincidenţa cu acţiunile din secuime (VIDEO)

Sediul UDMR din Capitală a fost spart. Marko Bela: E destul de ciudată coincidenţa cu acţiunile din secuime (VIDEO)
06 Sep 2009   •   11:31

Cabinetul preşedintelui UDMR, Marko Bela, din Capitală, a fost spart duminică dimineaţă. Hoţii au spart un geam şi au furat steagul UDMR.

Incidentul vine la doar două zile după un mare eveniment organizat de UDMR în Harghita, la care s-a vorbit despre autonomie.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au declanşat o anchetă. Deocamdată nu se cunosc autorii atacului şi nici pagubele exacte.

La momentul producerii incidentului, liderul UDMR, Marko Bela, nu se afla în Capitală. Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, acesta a catalogat actul drept unul "destul de grav".

Marko Bela susţine că autorii spargerii au scotocit printre documentele aflate în sediul partidului, însă nu a aflat încă dacă au şi fost furate câteva dintre acestea.

Întrebat dacă vede vreo legătură între acest incident şi acţiunile organizate în ultimele zile la Odorheiul Secuiesc, Marko Bela a declarat că nu îi place să facă speculaţii, dar că nu poate nega că această coincidenţă este "destul de ciudată".



Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, administratorul locaţiei a fost cel care a sunat la 112, în jurul orei 11:10.

Hoţii au pătruns în clădire prin escaladare, după ce au spart unul dintre geamurile sediului.

Poliţiştii urmează acum să stabilească dacă s-au sustras bunuri şi dacă da, care sunt acestea.

Antena3.ro


×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close