Antena 3 CNN›Actualitate›
Secretele restaurantelor: Cum sunt traşi pe sfoară vegetarienii şi de ce le place copiilor să mânânce în oraş
Secretele restaurantelor: Cum sunt traşi pe sfoară vegetarienii şi de ce le place copiilor să mânânce în oraş
<1 minut de cititPublicat la 13:54 07 Noi 2011Modificat la 13:54 07 Noi 2011
Foto: blog.gaiam.com
Restaurantele au secretele lor bine ascunse şi nu neapărat în favoarea clienţilor. Câţiva chelneri au dezvăluit pentru Cancan o parte din lucrurile neştiute până acum.
De exemplu, în mâncarea copiilor se pune zahăr. Chiar şi în pizza. Asta ca să dea dependenţă, iar copiii să ceară părinţilor să mai mănânce în oraş.
Vegetarienii pot fi cu uşurinţă minţiţi. Multe sosuri sunt amestecate cu supă de găină, pentru a le face mai gustoase, spune un ospătar.
Ofertele zilei nu sunt chiar oferte. În multe cazuri este vorba de mâncare aproape de termenul de expirare.
Alt lucru neştiut este că, în realitate, ospătarii nu recomandă limonada. Asta pentru că lămâile nu sunt spălate înainte să fie puse în pahar. Iar lista poate continua.
SECRETELE DIN RESTAURANTE
Se pune zahăr în mâncarea copiilor - pentru a da dependenţă
Vegetarienii sunt minţiţi - sosurile sunt amestecate cu supă de găină
Ofertele zilei conţin mâncăruri aproape de termenul de expirare
Limonada nu e recomandată - lămâile nu sunt spălate
De servicii de calitate au parte numai clienţii fideli, mai spun ospătarii.