Antena 3 CNN Actualitate Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, discuţii cruciale la Bucureşti

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, discuţii cruciale la Bucureşti

forum.jpg
16 Oct 2015   •   15:17

Oficiali de rang înalt, importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri şi experţi la nivel mondial participă la conferinţa Bucharest Forum 2015. Evenimentul are ca temă "Europa în faţa furtunii: Perspective pentru o nouă viziune de vecinătate" şi are loc la Ministerul Culturii. Colegul nostru, Radu Tudor, a moderat un panel al conferinţei, care l-a avut ca speaker principal pe Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow. 

Criza din Ucraina şi haosul provocat de migraţia a sute de mii de oameni din Orientul Mijlociu ridică provocări uriaşe de securitate la nivelul întregii Europe. Este momentul ca statele membre NATO să-şi arate solidaritatea şi să treacă la un pan de acţiune pentru a ţine sub control situaţia , spune Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow
 
Schimbările la nivel global accentuează nevoia unor soluţii clare şi a unor răspunsuri credibile la provocari fără precedent în ultimul sfert de secol, a punctat jurnalistul Radu Tudor, care a moderat o parte a conferinţei. 
 
A patra ediţie a Forumului Bucureşti îşi propune să servească drept platformă de discuţie reflecţie pe tema politicilor economice şi de securitate în regiune. Organizatorii Forumului doresc ca România să-şi pună în valoare potenţialul strategic şi economic în calitate de poartă între Est şi Vest.
 

×
Subiecte în articol: radu tudor
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close