Antena 3 CNN Actualitate Secretara unei facultăți de la UMF București a fost găsită moartă într-un lac din Capitală

Secretara unei facultăți de la UMF București a fost găsită moartă într-un lac din Capitală

politia investigatii criminale
Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri Foto: Profimedia Images
de Claudia Popovici    |    18 Sep 2024   •   20:43

Matei Vali Cătălina, secretara Facultății de Moașe și Asistente din cadrul Universităţii de Medicină Carol Davila din București, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută după ce a plecat de acasă, noaptea trecută, a fost găsită moartă, astăzi, într-un lac din Bucureşti. Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, informează Politia. 

ERATĂ. Articolul a fost corectat cu informația că este vorba despre secretara Facultății de Moașe și Asistente din cadrul Universităţii de Medicină Carol Davila din București

„În urma activităților desfășurate de către polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Serviciul Investigații Criminale Sector 2, femeia, în vârstă de 43 de ani, care a fost dată dispărută în cursul zilei de astăzi, a fost găsită fără viață, într-un lac din Capitală.

Cazul a fost preluat de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a transmis Poliţia. 

Vali Cătălina Matei a dispărut noaptea trecută de acasă, 18 septembrie, în jurul orei 00:00, de pe raza Sectorului 2 al Capitalei.

×
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close