Antena 3 CNN Actualitate Se pregătesc proteste antiguvernamentale ample. Milioane de români vor fi afectați

Se pregătesc proteste antiguvernamentale ample. Milioane de români vor fi afectați

agerpres_4402684.jpg
13 Mar 2016   •   11:22

Suparare mare la 4 luni de la instalarea guvernului Ciolos. Ministrii tehnocrati merg din scandal in scandal si nu au reusit sa faca mare lucru din ceea ce anuntau ca vor face.

Premierul Dacian Cioloş este aşteptat luni în plenul Camerei Deputaţilor pentru a le explica parlamentarilor după ce criterii a schimbat prefecţii. Liderii PSD şi ALDE acuză Guvernul că a instalat în funcţiile de prefecţi oameni ai PNL.

Mai multe amănunte ne oferă reporterul Antena 3 Diana Lazăr.

În același timp, medicii din mai multe spitale din România vor intra în grevă japoneză, fiind nemulţumiţi, printre altele, de condiţiile de muncă şi lipsa personalului din sistemul sanitar. Sindicalistii din sanatate sunt foarte suparati pe ministrul Patriciu Achimas Cadariu, pe care il acuza ca are o atitudine indiferentă şi amână luarea unor decizii importante la nivel guvernamental.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, doctorul Victor Eșanu, preşedintele Camerei Federative a Sindicatului Medicilor, a spus că e momentul ca Guvernul să înceapă să platească medicii, pentru că, până acum, chestiunea aceasta a fost lăsată în seama pacienților.

''Toate guvernele au afirmat că sănătatea este o prioritate și au investit în altă parte'', a spus Eșanu. 


Peste 100 de oameni au cerut demisia premierului Dacian Cioloş, ieri, la Cluj Napoca.  Oamenii sunt supăraţi pe şeful executivului că a permis aducerea în ţară a refugiaţilor veniţi din statele Orientului Mijlociu. Participanţii la marşul memorial Avram Iancu au fluturat steaguri ale României, au cântat şi au scandat mesaje pentru unitatea naţională. Cu toţii au fost supravegheaţi îndeaproape de jandarmi şi politişti. Evenimentul s-a încheiat fără incidente.

×
Subiecte în articol: proteste
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close